Redirecționează 3,5% pentru AHR! Sprijiniți-ne să vă facem copiii mai inteligenți!

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit pentru Asociația Harpiștilor din România

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit către Asociația Harpiștilor din România (AHR) – este un gest care nu vă costă nimic, dar pentru noi contează foarte mult acest ajutor.

Redirecționarea Dumneavoastră sprijină participarea gratuită la cursurile de masterclass la harpă ale elevilor și studenților din toată țara.

Din anul 2016 de când a fost înființată Asociația Harpiștilor din România, elevii și studenții harpiști au putut beneficia gratuit, în edițiile Festivalului de Harpă București, de cursuri de masterclass la harpă, beneficiind de valoarea și experiența unor harpiști recunoscuți la nivel internațional precum Chantal Mathieu, Ion-Ivan Roncea, Maria Bîldea, Viktor Hartobanu, Rita Hartobanu.

Încercarea noastră de a dezvolta interesul pentru harpă și muzică în general, mai ales în rândul copiilor, dar și a tuturor celor interesați, are nevoie de Dumneavoastră, deoarece statul nu acordă sprijin organizațiilor nonprofit, atât cât ar fi necesar pentru îndeplinirea scopului și a obiectivelor pe care acestea și le-au propus o dată cu înființarea lor.

Orice manifestare culturală sau eveniment educativ dorim să organizăm, fie el curs de perfecționare la harpă, concert, recital, festival sau conferință, presupune costuri pe care nu le putem susține doar din cotizațiile membrilor.

Statul primește suficienți bani prin toate taxele și impozitele primite de la contribuabili, dar această mică parte redirecționată din impozitul Dumneavoastră, chiar poate face o mare diferență în susținerea unei cauze pe care o apreciați.

Ajutați-ne să vă facem copiii mai inteligenți! Muzica stimulează imaginaţia şi creativitatea copilului, iar învățarea unui instrument muzical este un lucru extraordinar de benefic pentru un copil.

A învăța să cânți la un instrument muzical, mai ales de la o vârstă fragedă, te disciplinează, te umanizează și chiar te poate ajuta să relaționezi mai bine cu cei din jurul tău.

Există în ziua de azi numeroase cercetări ce confirmă faptul că prin intermediul muzicii și mai ales a învățării unui instrument muzical de către un copil, acesta poate beneficia de îmbunătățirea funcțiilor cognitive și de schimbarea structurii creierului, sensibilizându-l la recunoașterea impulsurilor și a sunetelor de care nici nu ne dăm seama că le auzim, în mod normal.

Așadar, eforturile Asociației Harpiștilor din România, nu sunt doar pentru promovarea harpei pentru harpiști, ci și promovarea Muzicii către copii și tineri, cu simț estetic, sensibili și dornici de proiecte frumoase și educative!

Mulțumim pe această cale, celor ce au completat deja formularul 230.

CUM COMPLETEZ FORMULARUL 230?

De unde descarc?
Descarcă formularul 230 de mai jos. Datele Asociației sunt precompletate.

Pentru ca formularul să fie aprobat de către Administrația Financiară și fondurile să fie direcționate către Asociația Harpiștilor din România, trebuie să completați de mână, cu majuscule, corect și clar.

Dumneavoastră trebuie să vă completați datele din buletin la:

Secţiunea I “Date de identificare a contribuabilului“

În dreptul sumei se poate lăsa necompletat, deoarece organul fiscal va calcula și va vira suma admisă, conform legii.

ALEGEȚI SĂ REDIRECȚIONAȚI 3,5% PENTRU 2 ANI?

O noutate în acest an este faptul că puteți opta să redirecționați 3,5% din impozitul pe venit pentru o perioadă de 2 ani.

Căsuța ”Opțiune privind distribuirea sumei pentru o perioadă de 2 ani”- se bifează în cazul în care contribuabilul solicită prin cerere distribuirea sumei reprezentând până la 3,5% din impozitul pe venitul datorat pentru același beneficiar pentru o perioadă de 2 ani. Solicitarea poate fi reînnoită după expirarea perioadei de 2 ani.

Nu uitați să semnați în căsuța „Semnătură contribuabil“.  Nu scrieți data, o va completa organul fiscal. Gata! Asta e tot!

Data limită până la care puteți depune formularul 230 este 25 MAI 2020.

Sunt binevenite orice recomandări către colegii de serviciu, familie, prieteni, colaboratori, în sensul direcționării celor 3,5 % din impozitul datorat către stat. Sumele din redirecționări sunt mici, dar cumulate pot însemna un sprijin important pentru care vă mulțumim anticipat.

Pentru orice întrebări sau nelămuriri în privința procedurii de redirecționare a formularului 230, vă rugăm să ne contactați prin FORMULARUL DE CONTACT.

Asociația Harpiștilor din România - Direcționare 2%