Lyon & Healy Harps: Concurs 6-8 martie 2024 în Chicago

Lyon & Healy Harps Concurs 6-8 Martie 2024

Repertoriul necesar și detalii despre concurs

Lyon & Healy Harps a anunțat repertoriul necesar pentru următorul său concurs, care va avea loc între 6 și 8 martie 2024, în orașul Chicago. Pentru a participa, toți concurenții vor interpreta următoarele piese muzicale:

  • Etude nr. 6 de Eric Schmidt
  • Une châtelaine en sa tour de Gabriel Fauré
  • Le jardin mouillé de Jacques de la Presle

Acest concurs oferă oportunitatea harpiștilor de toate naționalitățile să demonstreze talentul lor.

Detalii despre elegibilitate și aplicare

Premiile sunt deschise tuturor harpiștilor, indiferent de naționalitate, cu vârsta de până la 30 de ani împliniți până la data de 1 martie 2024. Pentru a participa, cererile trebuie depuse până la data de 15 ianuarie 2024. Este o ocazie excelentă pentru tinerii muzicieni să își expună abilitățile și pasiunea pentru harpă.

Premii și recunoaștere

Juriul va fi responsabil de selectarea celor trei câștigători ai competiției. Fiecare dintre aceștia va primi un premiu în valoare de 2.000 de dolari, care poate fi utilizat pentru a-și continua educația în domeniul muzical. În plus, câștigătorii vor primi un certificat cadou în valoare de 500 de dolari la Lyon & Healy Harps, pentru a-și achiziționa echipament sau accesorii muzicale.

Informații suplimentare și modalitatea de aplicare

Competiția se desfășoară o dată la doi ani, oferind oportunitatea harpiștilor talentați de a concura cu alți profesioniști din domeniu. În anul 2022, câștigătorii premiilor Lyon & Healy au fost Juan Riveros, Lauren Swain și Evelien Vaneysendeyk. Pentru mai multe informații și pentru a vă înscrie, vă rugăm să vizitați site-ul competiției, unde veți găsi toate detaliile necesare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *