La mulți ani sărbătoriților lunii iulie

LA MULȚI ANI membrilor AHR

ASOCIAȚIA HARPIȘTILOR DIN ROMÂNIA UREAZĂ

LA MULȚI ANI 

și multă sănătate membrilor sărbătoriți în luna iulie: 

Nagy Orsolya

Am început să cânt la pian din clasa I-a la Liceul Vocațional de Artă din Târgu Mureș. Apoi am studiat harpa pe parcursul anilor de gimnaziu și de liceu la același institut de învățământ cu doamna profesoară Nagy Emese, harpistă la Filarmonica de Stat din Tg. Mureș.

Iulia Moldovan 

Mi-a plăcut sunetul harpei din start, mi-a plăcut instrumentul în sine, cum îmi cădea în poală, mi-a plăcut şi repertoriul de harpă, cum sună în orchestră. Pot să spun că mi-a plăcut totul la harpă. Harpa permite multe, e un instrument flexibil.

Citeste mai mult: adev.ro/po3pij

Viktor Hartobanu

Viktor Hartobanu

S-a născut în iulie 1990 în Bernburg (Germania), într-o familie de muzicieni români. La vârsta de cinci ani a primit primele ore de harpă şi pian de la mama lui. La nouă ani a fost admis la Conservatorul de Muzică „Felix Mendelssohn-Bartholdy” din Leipzig.

Iulia Emanuela Calei

Iulia Calei

Profesoară de harpă în cadrul Colegiului “Dinu Lipatti”, București.

Bernadette Sara 

Născută la data de 28 iulie 1962 în oraşul Gheorgheni, am studiat harpa la Liceul de muzică din Cluj-Napoca (clasele IV-XII), apoi la Conservatorul „G.Dima” Cluj-Napoca, la facultatea Muzică, specialitatea harpă, profesoară Lucia Chiorean.

La multi ani, membri AHR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *