La mulți ani sărbătoriților lunii aprilie

La mulți ani membri AHR

ASOCIAȚIA HARPIȘTILOR DIN ROMÂNIA UREAZĂ

LA MULȚI ANI 

și multă sănătate membrilor sărbătoriți în luna aprilie: 

La mulți ani Georgiana Roșioru Carp

Georgiana Roșioru – Carp

A început studiul harpei la varsta de 7 ani, cu prof. Elena Dorobăț – Barbu. În acest timp a reușit să abordeze un repertoriu vast de un nivel tehnic foarte ridicat. 

A participat la multe concursuri naționale, internaționale unde obținut premii și mențiuni. Printre acestea se pot enumera: Lira de Aur – Suceava, Concursul internațional al tinerilor muzicieni “Petar Konjovic”- Belgrad, etc.

În fiecare an a luat parte la Olimpiada Națională de Interpretare Muzicală, fiind apreciată de fiecare dată, ridicând astfel nivelul profesional al Colegiului în care învață. În tot acest timp, a susținut multe recitaluri cu clasa de harpă, a cântat în duet cu Estera Vasiliu, dar a cântat și în propriile recitaluri, abordând de fiecare dată un repertoriu variat și atractiv pentru ascultatori. 

În anul 2016, a participat la Festivalul de Harpă București, cântând în Recitalul ,,Tinere Speranțe” și luând parte la Master Class-ul susținut de Viktor Hartobanu – Germania.

În perioada  6 – 7 mai 2017, a participat la Master Class-ul susținut de Maestrul Ion Ivan Roncea la Universitatea Națională de Muzică București.

Între 28 – 30 aprilie 2018, la Timișoara a avut loc Festivalul de Harpă ,,ARPISSIMA”, susținut de firma SALVI din Italia, având ca invitată pe harpista ANNA LORO. În cadrul acestui festival, Georgiana Roșioru a cântat în „Maraton Muzical’’ și a luat parte la Master Class-ul susținut de harpista Anna Loro pentru cei treizeci de participanți.

Începând cu anul 2018, Georgiana Roșioru devine membră a Asociației Harpiștilor din România.

PREMII: 

Premiul III la Concursul ,“Petar Konjovic” Belgrad, 2013

Premiul I la Olimpiada Națională – Faza Zonală, 2014

Premiul I la Olimpiada Națională – Faza Zonală, 2015

Mențiune la Lira de Aur – Suceava, 2015

Premiul I la Lira de Aur – Suceava, 2016


La multi ani, membri AHR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *