HARPISSIMA 2019 la București

HARPISSIMA 2019 PALATUL ȘUȚU

HARPISSIMA 26 – 28 APRILIE 2019 LA PALATUL SUȚU

Festivalul promovat de Salvi Harps și Lyon and Healy în Italia traversează granițele naționale și se mută în Franța, Germania, România și Bulgaria în 2019.

Formula este aceeași: un weekend întreg de muzică conceput pentru a oferi diferite experiențe de învățare pentru studenții harpiști, inclusiv interacțiunea cu artiști recunoscuți pe plan internațional, prin masterclass-uri și concerte, o expoziție de harpe Salvi și un maraton muzical în care studenții au ocazia de a concerta și de a-și dezvolta abilitățile de scenă.

Catherine Michel, Delphine Constantin-Reznik, Viktor Hartobanu și Maria Bîldea, nume sonore în lumea harpistică internațională, ne vor delecta cu recitaluri deosebite în perioada Sărbătorilor Pascale.

Calendarul evenimentelor debutează vineri 26 aprilie de la ora 9:00 și va cuprinde pe parcursul celor trei zile, între orele 9:00 și 18:00 Expoziția de harpe Salvi și Expoziția de pictură “Adet Tiberius”.

În zilele de 27 și 28 aprilie vor avea loc masterclass-uri oferite de harpistele Catherine Michel și Delphine Constantin-Reznik.

LA CONFLUENȚA ARTELOR – Click aici pentru detalii

În după-amiaza zilei de 26 aprilie de la orele 18, la Palatul Suțu vor avea loc recitalurile harpistelor Catherine Michel și Delphine Constantin-Reznik, precum și Recitalul de poezie – Ilie Constantin. Vor participa actorii Jérôme Constantin, Anca Vlad și criticul literar Ioan Adam.

DIN ÎNTUNERIC SPRE LUMINĂ – Click aici pentru detalii 
METAMORFOZE SONORE DIN LUMEA PIANULUI ÎN CEA A HARPEI – Click aici pentru detalii

Sâmbătă, 27 aprilie de la orele 18, la Palatul Suțu vor avea loc recitalurile “Din întuneric spre lumină”, interpret harpistul Viktor Hartobanu și “Metamorfoze sonore din lumea pianului în cea a harpei“, interpretă harpista Maria Bîldea

CONCERTUL FINAL ȘI ÎNMÂNAREA DIPLOMELOR DE PARTICIPARE LA MASTERCLASS

Harpissima 2019 se va încheia duminică 28 aprilie de la orele 18, la Palatul Suțu, printr-un concert susținut de tinerii harpiști talentați din România, moment în care se vor înmâna diplomele participanților la masterclass.

VĂ INVITĂM CU DRAG!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *