Finalul Festivalului de Harpă București 2018

Festivalul de Harpă 2018

Festivalul de Harpă București, ediția a III-a s-a încheiat. Doresc foarte mult să mulțumesc tuturor celor implicați, în mod special conducerii și echipei UNMB: d-na Verona Maier, Bodi Mia Ionescu, Dan Bujor Si Mihaela, Anca Cristescu, Serviciului Studio Spectacole, de asemenea maestrului Ion Ivan-Roncea și lui Dinu Florin.

Mulțumesc Emanuela Iulia Calei pentru tot sprijinul dat pe perioada festivalului!

Mulțumesc Sponsorului Principal Camac Harps și echipei Camac: Helen Leitner și Thomas Potoizeau pentru Expoziția de Harpe și pentru oportunitatea de a o avea pe scena Festivalului de Harpă București pe faimoasa harpistă Chantal Mathieu.

Festivalul de Harpă 2018 - Gala de Deschidere: Chantal Mathieu
Festivalul de Harpă 2018 – Gala de Deschidere: Chantal Mathieu | Foto credit: https://www.facebook.com/Atelierportret/


Mulțumesc Sponsorului Papfalvy Harps – Hárfamíves Bt. pentru Expoziția de Harpe și pentru workshopul d-ului Ferenc PapfalvyThe string and its surroundings“, pe care l-a desfășurat în cadrul Festivalului. Mulțumesc Papfalvy Bori și Diána Emese Gál pentru ajutor.

Mulțumesc Sponsorului Activ Asigurari pentru susținerea și încrederea acordată!

Mulțumesc Dávid Borzási pentru traducerea din limba maghiară în limba română și pentru toată forța și răbdarea de care a dat dovadă până la finalul festivalului.

Mulțumesc echipei foto-video a Festivalului de Harpă București: Sorin Antonescu, Petrica Mitu și Atelier Portret

Mulțumesc tuturor harpiștilor și muzicienilor ce au dat curs invitației de a participa la Festivalul de Harpă București 2018:
Maria Bildea, Marilena Dori, Viktor Hartobanu, Gabi Petecila, Ionela Bradean, Miruna-Elena Vidican, Nicolescu Ioana Maria, Stefana Roncea, Pataki Rozsy, Iuliana Bolgari, Wunderlich Judith, Mariana Tudor Ulianovschi, Ileana Rotaru, Adriana Cîlțea, Podoleac Tatiana, Alina Danciu, Alice Fossati, Daria Batschi-Beleca, Olaru Andrei, Adriana Vacaroiu, Ingrid Roman, Alice Hristodor, Georgiana Rosioru Ersilia Mikrou, Peleki Electra

Doresc în mod special să mulțumesc colegilor mei, Rafael Butaru, Catalina Circiu, Catalina Filipescu, Mladen Spasinovici, Catalin Raducanu, care au fost alături de mine în încercarea de a aduce în fața publicului lucrări camerale cu harpă cântate foarte rar și chiar în primă audiție în România.

Nu în ultimul rând, mulțumesc lui Mladen pentru tot efortul depus în orchestrarea și dirijarea celor 4 lucrări pentru Ansamblu de Harpe, cu care Festivalul de Harpă București 2018 a fost deschis.

Bineînțeles, mulțumim publicului fidel care a fost alături de noi în fiecare seară a Festivalului de Harpă București!

Președinte fondator,
Roxana Moișanu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *