ARPISSIMA – TIMIȘOARA 27 – 29 Aprilie 2018

ARPISSIMA TIMISOARA 2018

ARPISSIMA 2018

“Harpa: Muzică, pasiune și mult mai mult”

Vă invităm cu drag la Timișoara, Colegiul Național “Ion Vidu” în perioada 27 – 29 Aprilie 2018!

Pentru prima dată în România, firma Salvi Harps organizează evenimentul “Arpissima“, un eveniment la care puteți admira harpe, puteți asculta recitaluri de harpă și nu în ultimul rând, puteți participa la un masterclass de harpă!

Pe parcursul celor trei zile, în cadrul evenimentului “Arpissima”, va exista o Expoziție de harpe și accesorii ale firmei Salvi Harps.

Începând cu ziua de vineri, 27 aprilie 2018, o dată cu concertul de inaugurare “Cu harpa prin timp și prin viață”, prezentat de profesoara Luciana Ianculescu, vor avea loc recitaluri susținute de elevi și studenți harpiști din toată țara.
În cadrul acestui eveniment vor participa și membri ai Asociației Harpiștilor din România, precum Iulia Moldovan și Iuliana Bolgari.
Iuliana Bolgari a participat la Festivalul de Harpă București 2016 în cadrul programului “Tinere speranțe”, un program ce reunește elevi și studenți de marcă din întreaga țară.

Sâmbătă 28 aprilie 2018, orele 18, va avea loc recitalul “Magia harpei“, susținut de harpista prof. Anna Loro
În program: Naderman, Dizi, Spohr, Fauré, Smetana

Duminică, 29 aprilie 2018, între orele 9:00 – 18:00 harpista Anna Loro susține un masterclass de harpă pentru toți participanții înscriși.

Dacă doriți să participați la masterclass-ul de harpă susținut de harpista Anna Loro, vă puteți înscrie până la jumătatea lunii martie.
Cei interesați o pot contacta direct pe doamna Maria Sofroni, reprezentant al firmei Salvi Harps, la telefonul +39 0175 270 515 sau pe adresa de email la maria@salviharps.com

Descarcă  programul complet ARPISSIMA TIMIȘOARA 2018

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *